Fatih Ürek
20 Ağustos 2025, Çarşamba, 19:30 Avlu Alaçatı
Fatih Ürek, eşsiz performansıyla 9 Temmuz’da Avlu Alaçatı sahnesinde sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.
Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 Yaş altı misafirlerimiz sadece aileleri ile birlikte katılabilir.
Kapı Açılış : 19.30
Kokteyl Bar ve Dans Show : 20.30
Ana Sanatçı Saati : 22.30
Masalar kategorilerine göre minimum 2 kişiliktir.
Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
Bilet satın aldıktan sonra mutlaka 0532 473 34 82 numaralı telefonu arayarak, masa seçimi yapılması gerekmektedir. Masa seçimi yapılmadığı takdirde, organizatör firma, mümkün olan en uygun masa seçimi yapar.
MİSAFİRLERE RAHATÇA EĞLENEBİLECEKLERİ BİR ORTAM SUNABİLMEK İÇİN, MEKAN GİRİŞİNDE ERKEK / KADIN ORANINA DİKKAT EDİLMEKTE VE GEREKTİĞİNDE BU KURALA UYMAYANLAR, BİLET İADESİ YAPILMAKSIZIN ETKİNLİĞE ALINMAMAKTADIR. TÜM KATILIMCILARIN BU KONUYA ÖZEN GÖSTEREREK ETKİNLİĞE KATILMALARI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.
Organizatör firma uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydıyla etkinliğe almama hakkına sahiptir.
Fix menü şeklinde gala yemeği ve limitli yerli içecek fiyatlara dahildir.
Etkinlik süresince profesyonel fotoğraf çekimi ve video kaydı yapılacaktır. Bilet satın alan herkes, görüntülenmeyi kabul etmiş sayılır.
Organizasyon firması görsel içerikleri paylaşma, yayınlama ve reklam amaçlı kullanma hakkına sahiptir.