2023 ADS Birincileri Piyano Resitali
Konak
15 gün kaldı
Biletler

2023 ADS Birincileri Piyano Resitali
12 Mayıs 2024, Pazar, 18:00
AKM Yunus Emre Salonu

2023 ADS PİYANO AKADEMİSİ ULUSLARARASI ‘GÜLSİN ONAY’ PİYANO YARIŞMASI BİRİNCİLERİ AYNI SAHNEYİ PAYLAŞIYOR.

Organizasyonunu ADS Piyano Akademisi’nin üstlendiği bu gurur verici resital, 12 Mayıs 2024, Saat 18.00’de İzmir Konak Atatürk Kültür Merkezi’nde!

Alaz İKİZ

2003 İstanbul doğumlu olan Alaz İkiz, piyano eğitimine 2014 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı yarı zamanlı programında başladı. 2018 yılında ise tam zamanlı öğrenci olarak MSGSÜ İstanbul Devlet Konservatuvarı’na kabul edildi. İkiz “International Music Competition Belgrade” yarışmasında birincilik, “Online Piano Competititon For The Youth In Europe” yarışmasında birincilik ve dinleyici ödülü, “Citta di Barletta” yarışmasında birincilik, “2. Uluslararası Adana Rhapsody Piyano Yarışması”nda birincilik ödülüne layık görülerek, 2021 yılında katıldığı “Wiener Klassiker International Piano Competition” yarışmasında ise ikincilik ödülünü kazandı. “2023 ADS Piyano Akademisi Uluslararası ‘Gülsin Onay’ Piyano Yarışması”nda birincilik elde eden genç sanatçı, bu yarışmadan kazandığı ödüllerden birisi olan albüm yayın hakkı kazanmış ve klibi yayınlanmıştır. İkiz, eğitim hayatına MSGSÜ İstanbul Devlet Konservatuvarı’nda Dr .Öğr. Üyesi İris Şentürker ile devam etmektedir.

Eren DÜZENLİ

2008 Ankara doğumlu olan Eren Düzenli, müzik çalışmalarına 6 yaşında başladı. 7 yaşında Bilkent Üniversitesi Müzik Hazırlık İlkokulu’nu kazandı. 2022 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’nı kazanan Düzenli, “2023 ADS Piyano Akademisi Uluslararası ‘Gülsin Onay’ Piyano Yarışması”nda birincilik elde ederek albüm yayın hakkı kazanmış ve bu albümün klibi yayınlanmıştır. Düzenli, eğitim hayatında kendisini sürekli geliştirerek ilerlemeye devam etmektedir.

Ali Toprak KIRAN

2010 Ankara doğumlu olan Ali Toprak Kıran, 11 yaşında piyano derslerine başladı ve 2021 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalına kabul edildi. Kıran, “2023 ADS Piyano Akademisi Uluslararası ‘Gülsin Onay’ Piyano Yarışması”nda birinciliği İnci Akbaş ile paylaşarak, bu yarışmadan kazandığı ödüllerden biri olan albüm yayın hakkı kazandı. Yine 2023 yılında Gümüşlük Festivali kapsamında Gülsin Onay ve Eliane Reyes ile piyano çalışan Kıran, eğitim hayatına aynı konservatuvarda Sanem Berkalp ile devam etmektedir.

İnci AKBAŞ

2011 İstanbul doğumlu olan İnci Akbaş, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuvarı Müzik Ortaokulu Piyano Anasanat Dalı Tam Zamanlı Piyano Bölümü’nü tam puanla kazanmıştır. Akbaş, “2. Uluslararası Rhapsody Adana Piyano Festivali ve Yarışması”nda 1.lik Ödülü, “15. Uluslararası Pera Piyano Yarışması”nda Mansiyon Ödülü, “16.Uluslararası Pera Piyano Yarışması”nda 1.lik Ödülü, 7.Uluslararası Mozart Akademi Piyano Yarışmasında 2.lik Ödülü, “Euplayy Online Piano Competition For The Youth in Europe” 1.lik Ödülü, “12th International Piano Talent Online Piano Competition Milan’da 2.lik Ödüllerine layık görülen Akbaş, “2023 ADS Piyano Akademisi Uluslararası ‘Gülsin Onay’ Piyano Yarışması”nda birinciliği Ali Toprak Kıran ile paylaşmıştır. Albüm ve klibi yayınlanan Akbaş’ın modern dans alanında lisansı bulunmaktadır. Piyano eğitimine aynı konservatuvarda Prof. Burcu Aktaş Urgun ile devam etmektedir.

Hamit Erdem ÖZPOLAT

2012 Gaziantep doğumlu olan Hamit Erdem Özpolat, 6 yaşında piyano derslerine başladı. 2023 yılında West London University ‘London College of Music’ diploma programında en son seviye olan ‘Grade 8’i 100 tam puan alarak tamamladı. Gazeteci Yazar Menekşe Tokyay, “Harika Çocuklar Yazı Dizisi” kapsamında özel röpörtajlarında Özpolat’a da yer vererek, Andante Dergisi’nde başarı haberleri farklı zamanlarda yayınlandı. Özpolat yine 2023 yılında katıldığı “2023 ADS Piyano Akademisi Uluslararası ‘Gülsin Onay’ Piyano Yarışması”nda birincilik elde ederek albüm yayın hakkı kazanmış ve klibi yayınlanmıştır. Halen piyano eğitimine Renata Çavdar ile devam etmektedir.


www.adspianofestival.com


Etkinlik Kuralları

– Misafirlerin bilet aldıkları koltuk numaralarında oturmaları zorunludur. Etkinlik boyunca satın alınan koltuk numaralarında oturulması gerekmektedir. Bu kurala uymayan ve yer değişikliğinde ısrar eden katılımcılar mekân dışına alınacaktır.
– Etkinlik katılımcılarının, etkinlik başlangıç saatinden en az 1 saat önce dijital biletleriyle birlikte etkinlik mekânı kapısında olacak şekilde hazır olması gerekmektedir.
– Kapı etkinlik saatinden 30 dakika önce açılmaktadır.
– Geç gelen izleyiciler uygun olan ilk alkışta alınır. Aksi durumlarda alınmaz.
– 6 yaş ve üstü bilete tabidir. (6 yaşından küçük izleyiciler salona alınmayacaktır)
– Organizasyon ekibi diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.                                                                                       
– Etkinlik mekânına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.
– Etkinlik mekânına kamera ve fotoğraf makinesi sokmak yasaktır.              
– Kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.
– Resital süresince sessiz olunması ve telefonların kapalı/sessiz konumda tutulması gerekmektedir.